Opsætning

 

Opsætnig fra
350,00
Brude opsætning fra
500,00

Skal bestilles i salonen, pris efter tidsforbrug.

suncosmetic_karin

 Før/efter den store make over.

Farven: Karins hår var blevet alt for sommer lyst og godt tørt efter sommersolens stråler.

Der er her lagt en varm kobber-gylden-brun farve i – kombineret med 2 forskellige farvede reflekser.

På denne måde får farven stadig et naturligt “sommer-look” med et snert af en solkysset effekt.

Klipningen: Håret blev klippet ned i en spids bagtil med en masse lange og naturlige etager i, til at få vækket Karins fantastiske naturkrøller til live igen

Stylingen: Der er føntørret i Joico – Body Luxe Root Lift Volumizing Foam – som er en speciel skum til hovedbunden for at give et løft til hårrødderne. Derefter er der brugt Joico’s K-PAK Smoothing Balm – som er en leave in creme, der glatter/tæmmer kraftigt og kruset hår ud under føntørring (da produktets kunnen bliver aktiveret ved varme påvirkning fra tøntørren), så håret bliver blankt, glansfuldt og sundt.

Til sidst er der lavet krøller med HH Simonsen 360° STYLING glattejern. Inden er der varmebeskyttet med Joico’s Smooth Cure Thermal Styling Protectant som indkapsler håret, så krøller/krus ikke kan optage luftens fugtighed og ødelægger håret nye form/krøller. NB: Kan også med fordel bruges ved glatning af håret!

________________________________________________________________________________________________

Krøl & flet 2014’s storhitter!

På billederne herunder er der givet eksempler på hvordan en kedelig fransk fletning kan bruges på nye og spændende måder, som kan sættes på under 10 min.

Når der bliver lavet krøller er det dels vigtigt at bruge varme beskyttelse, så man ikke får smadret sit hår ved den høje varmepåvirkning. Og dels et produkt der gør at krøllerne holder (også når man har været på farten i over 2 timer).

Her et brugt et og samme produkt som indeholder begge egenskaber, nemlig Joico’s Smooth Cure Thermal Styling Protectant.

opsætning

opsætning1opsætning2opsætning4opsætning5

Hos SunCosmetic oplever du en verden af skønhed og velvære. Ansigtsbehandling, ​Manicure & Pedicure, Vippe Extensions, Klip, føn & styling samt farvebehandlinger.